Ungdom   Senior
          (t o m 19 år)   (fr o m 20 år)
Banhyra
  Vår anläggning på Trädgårdstorp är öppen för alla skyttar, även de som ej är medlemmar. Banhyra betalas av de som ej är medlemmar enligt prislista nedan. Medlemmar kan låna båge/gevär/pistol utan kostnad.
För att skjuta pistol (krut) måste skytten pga försäkringskäl vara aktiv skytt i någon förening ansluten till Svenska Pistolskytteförbundet (SPSF).

Banhyra för icke-medlemmar   50 kr   100 kr

Medlemsavgifter

Medlemsavgiften består av en del för medlemskapet i föreningen, samt sektionsavgift för de sektioner man vill vara aktiv i. Man måste vara medlem i minst en sektion. Vid inträde efter 31/8 gäller avgifterna även för efterföljande år.

Bågskytte   710 kr   1 430 kr
    Gevärsskytte   650 kr   1 350 kr
    Luftpistolskytte   650 kr   1 350 kr
    Pistolskytte, krut   910 kr   1 610 kr

Du som vill bli medlem kontaktar sektionsfunktionär som registrerar din medlemsansökan. När sektionsstyrelsen behandlat din ansökan får du en avi för medlemsavgiften per epost.

Skåpshyra

OBS! Ange skåpsnummer vid inbetalning.

200 kr   200 kr

Stödmedlem
    Stödmedlem har ej rätt att skjuta till medlemspriser utan betalar samma avgifter som icke-medlemmar.        250 kr
Uppdaterad: 2017-09-18 21:03