Hoppa till sidans innehåll

Östergötlands skytteföreningar hos LSKF

24 OKT 2015 20:47
Svenska Skyttesportförbundet arrangerar en uppskattad samling för strategi och utveckling av skyttesporten i Östergötland.
  • Skapad: 24 OKT 2015 20:47

Lördagen den 24 oktober stod Linköpings Skytteförening som värd för den välbesökta (36 personer) sammankomsten med företrädare från skyttesportföreningar i länet. Cecilia Augustsson Edstam och Bo Ohlsson från
Svenska Skyttesportförbundet stod för planering och genomförande.  Givetvis var styrelsen för Östergötlands Skyttesportförening även de på plats. LSKF hade två representanter på plats Joakim Strömberg (Pistol) och Conny Axberg (Gevär)


Många kreativa och möjliga idéer diskuterade. Mycket fokus lades på hur vi skall utveckla och bredda vår idrott inom regionen.  Att verksamheten bygger på ideell grund och kräver stort engagemang av både skyttar och anhöriga till våra ungdomar var tydlig.  Tränar och ledarutbildning är väsentligt för framgång. Givetvis nämndes även behovet av lokaler och säkra skjutbanor och behovet ekonomiska resursers för investeringar i materiel mm.  Behovet av möjliga kommunala transportmedel för att ungdomar och vuxna skall kunna ta sig till skjutanläggningarna är en självklarhet då många skjutbanor ligger utanför tätorterna. Att kunna cykla till träningarna är önskvärt om det finns säkra cykelbanor att tillgå.Deltagana bjöds på en utmärkt lunch på Scandic Ryd.

Bo & Cecillia leder mötet 2015-10-24God stämmning bland deltagarna 2015-10-24

Skribent: Thomas Persson

Postadress:
Linköpings SKF
Värö Solgläntan
58422 Linköping

Kontakt:
Tel: 013148088
E-post: info@linkopingsskf.s...

Se all info

SisuNorMedium300_RGB