Hoppa till sidans innehåll

Hösten 2019 närmar sig.

17 AUG 2019 16:05
Efter en framgångsrik sommar med alla sektionerna i tävlingsverksamhet kan vi nu se hösten an med tillförsikt. Sannolikt kommer många aktivitet kräva stort engagemang och arbete av medlemmarna i alla sektioner, med kurser, tävlingar, byggnation mm
  • Skapad: 17 AUG 2019 16:05

Så kan vi lägga sommaren 2019 med ledigheter och många möjligheter till träning och tävling bakom oss. Tävlingsverksamheten i våra sektioner har genom våra duktiga skyttar givit föreningen många medaljer och tillfällen att kliva upp på prispallen och bra placeringar i resultatlistorna.

Nu ser vi fram emot höstens alla tävlingar där vår bågskytt Elin Kättström har blivit uttagen till landslaget att representera Sverige under EM i fältskytte. Både Elin (fältskytte) och Kjell Ericsson (tavla) lämnade SM i bågskytte med guldmedalj i bagaget Med Bara 1 poängs marginal missade det svenska laget att fixa en plats i nästa OS. Fler tillfällen kommer och självklart hoppas vi på att våra bågskyttar kan kvalificera Sverige för OS.

Pistolskyttarna har även de tagit hem medaljer i de olika skytteformerna under SM. I mycket hård konkurrens placerade sig Erik Danielsson på bronsplats i fältskytte med grovt vapen(A-vapen) På PPC SM tog LSKF skyttarna hem hela 6 guld, 4 silver och 6 brons samt lagguld i revolverklassen. PPC skyttarna förbereder sig som bäst för att med 5 deltagare från LSKF delta i VM som i år går i Australien.

Gevärsektionen har nu installerat de 10 nya megalinkerna i lufthallen. Vi har nu 30 st. egna banor för större luftvapentävlingar och träning. I början av november kommer landslagsuttagning i luftgevär  att genomföras hos oss. Gevärsektionen har även under sommaren byggt färdigt upphöjningen i luftvapenhallen för 50m skyttet med korthållsgevär och fripistol.

Vi väntar på svar från mark och miljödomstolen i Växjö ang. vår planerade utomhus bana för korthållskytte med cal. 22

Arbetet med förberedelserna för den nya större skytte hallen går vidare och byggandet beräknas påbörjas under hösten.

Skribent: Thomas Persson
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Linköpings SKF
Värö Solgläntan
58422 Linköping

Kontakt:
Tel: 013148088
E-post: info@linkopingsskf.s...

Se all info

SisuNorMedium300_RGB