Hoppa till sidans innehåll

Information angående pandemin

14 OKT 2020 10:17
Avseende den pågående pandemin definierade och beslutade föreningsstyrelsen föreningens policy under sitt sammanträde i maj 2020. Styrelsen har sedan följt upp policyns tillämpning under de därpå följande styrelsemötena.
  • Uppdaterad: 14 OKT 2020 10:17

Föreningen följer självklart folkhälsomyndighetens (FHM) rekommendationer och övriga myndigheters beslut och regler för att minska  smittspridningen.

Sektionerna har givits eget ansvar för att i sin planering och genomförandet av idrotts och mötesaktiviteter hålla sig fortlöpande informerade och följa tagna beslut och rekommendationer utfärdade av våra myndigheter.

Informationsblad är uppsatta och handsprit finns i samtliga skytte lokaler. Föreningsstyrelsens möten sker fortsättningsvis och tills vidare endast via digitala media.

Medlemmar och besökare har givetvis ett eget ansvar att följa de rekommendationer och beslut våra myndigheter ihärdigt informerar oss om med bl.a. att hålla avstånd 2 m och god handhygien mm. 

Personer som visar symptom på förkylningen med feber, halsont, torrhosta  mm får inte delta i våra sammankomster eller besöka vår anläggning.

 

Skribent: Thomas Persson
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Linköpings SKF
Värö Solgläntan
58422 Linköping

Kontakt:
Tel: 013148088
E-post: info@linkopingsskf.s...

Se all info

SisuNorMedium300_RGB