Hoppa till sidans innehåll

Städdagen hösten 2019

20 OKT 2019 18:51
  • Uppdaterad: 20 OKT 2019 18:51

En riktigt vacker höstdag, söndagen den 20 oktober samlades ett drygt 50-tal engagerade medlemmar för att tillsammans vårda vår fina anläggning.

Vi var uppdelades i 7 st. arbetsgrupper, som under frivilliga arbetsledare gjorde en mycket bra och välbehövlig insats för föreningen. Det monterade ny takprojektor, arkiv och receptionsförrådet sågs över och rensades på ej nödvändig materiel. Lufthallen fick sig en ordentlig putsning där bl.a. megalinker städades och plåtar målades. I bågskyttehallen dammsögs hela mattan extra noga. Kruthallen städades omsorgsfullt. Skjutvallen rensades på skräp från sönderskjutna mål, golvet sopades och damsögs, skjutbåsen våttorkades, mål reparerades och inte minst så torkades de flesta ventilationsrör och armaturer i taket vilket inte gjorts på 10 år.

Utomhus så rensades området kring vår tillfartsväg från sly och grenar och skräp plockades upp. Motionsspåret gjordes iordning med fyllnad av bark och nedfallna trän kapades. Container rensades på onödigt material. På gamla SKC städades våra precisions och fält förråd och trasiga tavlor mm kördes bort, samt togs det som ska förvaras varmt och tort åter till Trädgårdstorp.

Efter arbete samlades vi alla för kaffe och macka som Conny och Mona hade dukat upp.

Det var en glädje att se alla medlemmar, en del med sin familj, delta tillsammans och flera nya medlemmar och kursdeltagare fanns även de på plats.

Skribent: Thomas Persson
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Linköpings SKF
Värö Solgläntan
58422 Linköping

Kontakt:
Tel: 013148088
E-post: info@linkopingsskf.s...

Se all info

SisuNorMedium300_RGB