Reino tog brons på SM!

Reino Lehtonen tog ännu en SM-medalj i helgen efter vinst i bronsmatchen mot flerfaldige SM-guldmedaljören Klas Vängman från Sundsvall. Segrare i Mastersklassen blev Claes Colmeus, Lund före OS-meriterade Rolf Svensson, Södertälje.

Setsifrrorna skrevs till 7-3 efter skiljepil i sista setet! Grattis Reino och bra jobbat!

Solen och värmen under SM-helgen i Borlänge ställde stora krav på bågskyttarna. Linköping hade endast Reino med på SM den här gången, men andra skyttar med anknytning till föreningen skötte sig också bra. Kjell Eriksson, för närvarande tävlandes för Norrköpingsklubben Friskyttarna, tog SM-guld i Mastersklassen med compoundbågen. Cicci Blomberg, tävlandes för Mjölby – men som har tränat en hel del uppe i Solgläntan, kom på 8:e-plats. Bra gjort av en förstaårsjunior! Elin Kättström, tävlandes för Finspång – men som bor i Linköping, kom på 4:e-plats. Bra uppladdning inför VM i Ungern som går av stapeln den här veckan. Lycka till Elin!