Vinst och distriktsrekord av Per Bengtsson

Per Bengtsson genomförde en stark säsongsavslutning uppe i Stocka i helgen som gick. 2st 1440-ronder (144st pilar/rond) på 2 dagar har inte arrangerats i Sverige på många många år. Per tog silver på lördagen, 3p bakom årets suverän Lars Eggestig från Karlsvik, men på söndagen var rollerna ombytta och Per kunde vinna med 1p och ta hem vandringspriset! Per slog på söndagen nytt distriktsrekord på 70m – 325p.

Första dagen var vädret mycket bra, och Per gjorde ett bra försök på att skjuta över 1300p. Slutpoängen blev 1291p, och det fanns utrymme för högre poäng på framförallt 70 och 50m. Söndagen startade i regn, men det var framförallt ett, för Per, medioker 50m-resultat på 305 av 360p som satte stopp för de höga resultaten. Segern kunde ändå bärgas på 30m på tangerat distriktsrekord 349p. En bra utomhussäsong fick krönas med en vinst, bra jobbat Pelle!!