Premiär för bågskyttetävling i hallen!

I lördags (19/2) arrangerade bågskyttesektionen en lyckad distriktstävling för att känna på hur det är att arrangera en tävling i nya hallen. Arrangemanget flöt på bra och det var många nöjda östgötaskyttar som lämnade sin första tävling i Linköping. Bästa prestationer stod Elin Kättström och Kjell Eriksson för, som vann respektive seniorklass på nya säsongsbästa!

Spännande var det också att se så många nya Linköpingsskyttar på startlinjen, och vi hoppas att vi får se fler tävlingsstarter av:

Justus Sörman, Micke Danielsson, Per Schultz, Pär Eggefjäll, Dennis Fredriksson, Johan Wigh, Mattias Nyrell och Cheryl Loorents!

Bågskyttesektionen tackar pistolgänget för lånet av pistolhallen, och hoppas att vi får göra det fler gånger framöver. Förhoppningsvis kan vi ta på oss och arrangera större tävlingar under nästa inomhussäsong!