Micke D tog brons vid årets JSM i den olympiska disciplinen

Linköpings Micke Danielsson tog under söndagen sin och föreningens första juniormedalj i bågskytte. Efter en 6:e plats i kvalet så slog Micke bland annat ut juniorlandslagsmannen Tobias Blomberg från Lindome. Semifinalen blev nästa juniorlandslagsman, Marcus Lagneholt från Hallsberg, för svår – men Micke knep bronset genom att slå ut den tredje juniorlandslagsmannen Jesper Fredriksson ifrån Malmö. Stort grattis Micke, och bra jobbat teamet runt honom – främst Reino Lehtonen, som alltid ställer upp, och även pappa Håkan – ni har stor del i denna framgång!

Cicci Blomberg tog silver i damklassen, vilket är samma valör som hon tog under gårdagens fältdisciplin. Cicci visar med 1 guld och 2 silver att hon är en otroligt duktig skytt oavsett disciplin. JSM:s drottning, från Mjölby – CICCI BLOMBERG!