Silvermedalj till Johanna Lindgren och flera lagmedaljer vid NUM 2019

NUM 2019 genomfördes i Ålborg i Danmark och bjöd på skiftande skjutväder men Linköpingsskyttarna stod för flera starka insatser.

Kvalomgången blev en långdragen historia med allt från sol till regn i stormvindar. Alla Linköpingsskyttar gjorde ett bra kval i sina respektive klasser med Johanna Lindgren som tvåa, Evelyn Allen Öhnström som trea, Elias Olsson som fyra och Lova Salovaara som sexa.

I finalskjutningarna kom Johanna längst och tog hem ett silver. Elias kom till bronsfinal men fick nöja sig med en fjärdeplats. I lagskjutningarna så var Evelyn med och tog ett silver medan Johanna och Elias fick med sig en bronsmedalj.

Starkt jobbat av alla skyttar!

Fullständiga resultat från NUM 2019 kan ses här http://www.ianseo.net/Details.php?toId=5409