Dubbla brons för Linköpingsskyttar vid Swedish Open

Både Elin Kättström och Kjell Eriksson tog brons vid Swedish Open i fältskytte som gick av stapeln under Kristi Himmelsfärdshelgen.

Kjell lyckades med den stora bedriften att först vinna Mastersklassen innan finalerna i Swedish Open började där Kjell förlorade först i Semifinalen mot världsmästaren och landslagsskytten sedan tidigt 90-tal Morgan Lundin blev för svår. Kjell sköt sedan en stabil bronsmatch och tog därigenom hem bronset till Linköping! Bra jobbat Kjell!!!!

Elin var länge den givna tvåan bakom Italiens landslagsstjärna Jessica Tomasi som sköt fantastiskt bra hela helgen och vann relativt ohotad. Elin förlorade lite snöpligt sin semifinal men hittade sin skjutning igen lagom till sin bronsmatch. Grymt roligt att vi har 2 skyttar med i toppen av resultatlistorna. Fredrik Larsson gjorde även han en bra insats i årets Swedish Open, men denna gång räckte hans resultat inte riktigt till utan missade finalskyttet med ynka 1p. Fredrik, som gör en ordentlig satsning på sitt bågskytte, kommer garanterat att lyfta sig under hela utomhussäsongen 2013 – bara att kämpa på!!