Ungdom   Senior
          (t o m 19 år)   (fr o m 20 år)
Banhyra

Vår anläggning på Trädgårdstorp är öppen för alla skyttar, även de som ej är medlemmar. Banhyra betalas av de som ej är medlemmar enligt prislista nedan. Medlemmar kan låna båge/gevär/pistol utan kostnad.

För att skjuta pistol (krut) måste skytten vara aktiv skytt i någon förening ansluten till Svenska Pistolskytteförbundet (SPSF) och inneha förbundets pistolskyttekort.

För skytte med korthållsgevär gäller att skytten skall vara aktiv skytt i någon förening och innehavare av gevärskyttekort utfärdat av Svenska Skyttesport Förbundet (SvSF)

Banhyra för icke-medlemmar   50 kr   100 kr

Medlemsavgifter

Medlemsavgiften består av en del för medlemskapet i föreningen, samt sektionsavgift för de sektioner man vill vara aktiv i. Man måste vara medlem i minst en sektion. Vid inträde efter 31/8 betalar man halv medlemsavgift. Notera att medlemsavgiften gäller för kalenderåret.

Bågskytte   700 kr   1 450 kr
    Gevärsskytte   700 kr   1 450 kr
    Luftpistolskytte   700 kr   1 450 kr
    Pistolskytte, krut   1000 kr   1700 kr

Du som vill bli medlem kontaktar sektionsfunktionär som registrerar din medlemsansökan. När sektionsstyrelsen behandlat din ansökan får du en avi för medlemsavgiften per epost.

Skåpshyra

OBS! Ange skåpsnummer vid inbetalning.

200 kr   200 kr

Uppdaterad: 23 JAN 2018 21:14