Dags för ”Arbetsdag Höst”!

Söndag 15:e oktober, ifrån kl 09 och tills vi är nöjda, kör vi en efterlängtad arbetsdag (lördagen var också ett alternativ men då skjuts det Klubbfält) . Våra lokaler och utrustning behöver ses om och det är för många ett ypperligt tillfälle att få lite föreningsaktivitet. Med lite tur kan vi få oss en grillkorv också.

  • Skjuthallar och målmateriel behöver ses över.
  • Golv behöver rengöras.
  • Verkstaden behöver röjas på skrot och organiseras.
  • Hyllor och hängare för tavlor etc behöver monteras.
  • Utemiljön runt husen brukar behöva röjas på sånt som växt för stort eller för vilt.
  • Skräp skall slängas.

Ovanstående är bara ett axplock och därför ber jag alla medlemmar att i kommentarerna bidra både med fler förslag på sånt som behöver fixas, att meddela om man avser deltaga och även om man till äventyrs har verktyg/släpvagn eller annat som vi brukar vara användbart vid såna här tillfällen.

Eftersom vi kommer jobba över flera områden samtidigt så behöver arbetet organiseras därefter. I första hand ber jag hallansvariga att ta respektive tät eller att föreslå någon annan som kan ha övergripande koll på vad som skall göras i hallarna.

Under tiden fram till arbetsdagen ser jag till att bygga en lista på jobb och utifrån den får vi köpa in sånt som behövs. Det är 18 dagar kvar, låt oss planera stordåd!

Föreningsaktivitet

Att hjälpa till i klubben räknas som föreningsaktivitet, något som behövs för att få föreningsintyg för egen vapenlicens. Det finns massa olika saker att göra som passar både vana och ovana medlemmar, så även om du inte har så stor erfarenhet behövs din hjälp.