Välkommen till Linköpings Skytteförening

Prova på med luftgevär och luftpistol har nu uppehåll och startar igen i höst. Vi tackar alla som kommit och provat på för visat intresse!

Vi har vanligtvis nybörjarpass och prova på verksamhet på måndagar och tisdagar. Vi har sommaruppehåll för all prova på verksamhet mellan (maj-juni till mitten av september.) samt under jul och nyårshelgerna (ca. mitten av december-mitten av januari)

Mer information finner du under respektive sektions flik på hemsidan. Bågskyttesektionen, Gevärssektionen, och Pistolsektionen

Kostnad 40:-/per gång.

Bågskytte med start våren 2020

Är du intresserad av att prova på bågskytte finns information och anmälningsformulär här.

Vi finns vid återvinningscentralen Malmen.

Bli medlem

Är du redan skytt och vill du bli medlem hos Linköpings SKF, eller är du ny skytt som avslutat prova på-tillfällena eller nybörjarkurs och nu vill bli medlem så fyller du i medlemsansökan och lämnar in till den sektion du vill bli medlem i.

Medlemsavgift betalas årsvis och detalerna finns här: Priser

Notera

• All tobaksrökning inom Linköpings Skytteförenings område i Trädgårdstorp från och med infarten vid Malmenvägen och i samtliga lokaler i är förbjuden, med undantag av en markerad plats med askkopp utanför A-hallens södra sida.
Uppdaterad: 15 FEB 2018 14:23

Postadress: