Rivning av gamla hallen

Gamla lufthallen i Tornby har monterats ner.

Redan i slutet av augusti började Inge att riva luftvapen hallen i Tornby. Lite hjälp fick han av Göran E ,Kjell Fridh och Torbjörn E. Inifrån såg det ut så här

Den 17 okt så hade hallen minskat till detta.

Nu väntar vi bar på att snön ska bli fördröjd så att vi hinner lasta den 20 fots baljan som vi hyrt in.

Detta var lite nyheter från Tornby vi har också lite från Trädgårdstorpet jag var där på besök idag onsdag den 20 okt för att se hur Ulf och Micke skötte sig med nybörjarkursen som de har dragit igång med. Bilderna nedan talar sitt tydliga språk.

Det blev MED UTMÄRKT BERÖM GODKÄNT Det var en fröjd att se all nybörjare kämpa med bössan. Många resultat var utom ordentligt bra. 15  ungdomar kl 1800 och 10 stycken kl1930. Nu gäller det för mig att hitta de nytagna bilderna.