Distriktsmästerskap 1 april

Lördagen den första april stod föreningen som arrangör för Östergötlands Distriktsmästerskap för Luftgevär. Totalt 24 skyttar från Linköping, Norrköping, Motala, Mjölby, Borensberg, Gullberg Härads och Valdemarsvik deltog. I och med att några startade i flera klasser hade tävlingen totalt 28 tävlingsstarter i de fyra mästerskapen: Ungdomsmästerskap sittande, Juniormästeskap Stående, Öppet mästerskap stående och Öppet mästerskap sittande.

Från Föreningen deltog Johanna Johansson och Göran Eriksson i den öppna stående klassen där Johanna kom på tredje plats och Göran åttonde. I Ungdomsmästerskapet deltog Viktor Johansson, samt Filippa och Viktor Byström. Viktor Johansson kom på sjätte plats och Filippa och Viktor Byström på åttonde respektive tionde plats.

Resultatlista finnes här och i tävlingskalendern.