Trädgårdstorp

Trädgårdstorp är våran föreningslokal. Här finns samlingsrum, styrelserum, vapenverkstad, omklädningsrum, duschar, sekretariat och kök. Vi kräver att krutskyttar har Pistolskyttekort för att få träna och tävla i våra lokaler.

All tobaksrökning inom Trädgårdstorp från och med infarten vid Malmenvägen och i samtliga lokaler i är förbjuden, med undantag av en markerad plats med askkopp utanför A-hallens södra sida.

A-Hallen

A-hallen är våran uppvärmda inomhushall för krutskytte. Samtliga platser är utrustade med pneumatiska vridställ. Det går även att plocka bort väggen mellan A-hallen och lufthallen vilket möjliggör 50 m skytte för fripistol och korthållsgevär.

AvståndAntal platser
25m12
50m7

C-Hallen

C-hallen är våran nya ouppvärmda inomhushall. Samtliga platser är utrustade med pneumatiska vridställ.

AvståndAntal platser
25m60
50m11

Lufthallen

Lufthallen är utrustad med Megalinker för 10m skytte. Vid behov kan de konfigureras om mellan luftgevär och luftpistol.

KonfigurationAntal platser
Luftgevär20
Luftpistol10

Bågskyttehallen

I bågskyttehallen kan vi skjuta upp till 18 meter och normalt skjuter vi på 12 eller 18 meter. På skjutlinjen kan man få plats med 10-14 samtidiga skyttar.

Springskyttebana

Runt Trädgårdstorp finns en runt 1 km lång löpbana som tillsammans med C-hallen används för springskytte.

Tavelbana utomhus

På tavelbanan utomhus skjuter vi normalt upp till 70 meter och har ca 10 buttar från 20 meter upp till 70 meter.

Skogsbana

Skogsbanan rör sig runt hela området vid solgläntan. Banan är uppsatt så att det ska finnas en märkt fältbana med alla avstånd. Måltavlorna varierar mellan att vara fälttapeter och jakttapeter, lite beroende på hur tävlingssäsongen ser ut.