Distriktsfinalen i Svenska Ungdomscuppen samt Östgötacupen nr. 5 och DM i Luftpistol

Blivande och etablerade pistolskyttar tävlar hos LSKF den 9 februari 2014.

Härlig finalstämning i Linköping när LSKF´s sportskyttegrupp arrangerade Distriktsfinalen i Svenska Ungdomscuppen samt Östgötacupen nr. 5 och DM i Luftpistol. Det är fantastiskt trevlig att se alla dessa ungdomar koncentrera sig med stöd av ledare, föräldrar och yngre syskon. Fyra skjutlag varav två med ungdomar från länets alla hörn deltog i tävlingarna. Conny och Mona serverade något att äta och dricka mellan skjutlagen. Detta var i synnerhet uppskattat av föräldrar och mor/farföräldrar som deltog engagerat i barn och barnbarnens pistolskytte. Dagens alla resultat kommer att finnas på Pistolsektionens sida under Skjutprogram och dagens tävling.