Nationellt SM i Luftgevär hos LSKF

Gevärssektionen hos LSKF har framgångsrikt planerat och genomfört tävlingarna med cirka 300 skyttar från hela Sverige. Tävlingarna genomfördes parallellt med skyttar i Umeå. Stora evenemang kräver givetvis att hela föreningen bidrar under genomförandet för att skyttarna skall trivas. Funktionärer från alla våra sektioner fanns på plats.

 Tävlingsledare var Lennart Korsfeldt och för mediebevakningen svarade Ann Persson. Lennart och Ann bistod även vid prisutdelningen, som på lördagen förrättades av ordföranden i Kultur och Fritidsnämnden Cecilia Gyllenberg Bergfasth och på söndagen av Linköpings Kommunalråd Kristina Edlund som förutom att överräcka guldmedaljen till Jill Wremert i klassen L VetSim även fick gratulera Jill till ett nytt fantastiskt svensk rekord på hela 530,3 poäng.

Linköpings Skytteförening har även nyligen erhållit uppdraget från Svenska Skyttesportförbundet att  under dagarna 15-17 april 2016 genomföra SM i den olympiska grenen luftpistol