Funktionärer sökes till PPC cup i April

Snart dags för PPC tävlingar igen. I början av april kommer vi köra 2 cupmatcher; den 1a och 2a april. Till dessa behöver vi funktionärer. Om du är intresserad vänligen fyll i formuläret nedan för anmälan.

För deltagare kommer vi att skjuta funktionärsmatcher på fredagen den 31 mars.

Detta är ett utmärkt tillfälle att öva dels som skytt men även en generalrepetition av tävlingsarrangerande inför PPC SM som vi kommer arrangera i slutet av Juli.

Mvh
Thomas

Anmälan stängd.

Föreningsaktivitet

Att hjälpa till i klubben räknas som föreningsaktivitet, något som behövs för att få föreningsintyg för egen vapenlicens. Det finns massa olika saker att göra som passar både vana och ovana medlemmar, så även om du inte har så stor erfarenhet behövs din hjälp.