Klubbmästerskap precision C

Under lördagen höll pistolsektionen sit årliga klubbmästerskap i precision med C-vapen. 

En i år välbesökt tävling med 33 deltagare. Så många har det inte varit på många år. Dagen började lite mulet för att gå över i hällregn med åska och avslutades lagom till finalskjutningen med solsken. Hur som helst, tavlorna höll och resultatkorten gick att läsa så ingen ko på isen.

Klassen öppen C vanns i stor stil av Jocke Strömberg med ett snitt över 10 serier på 48,4. Ett strålande resultat och vi hoppas att han upprepar det på SM (trots att han tävlar för Saab). Det blev dock lite spännande i fajten om 2’a och 3’e plats. Jonas Thörnberg låg 4 poäng efter Henrik Silvervarg inför sista finalserien. Jonas skjuter en bra serie på 48, medans Henrik darrar lite och skjuter 44. Lika poäng och särskjutning. Här drar Henrik det längsta strået och skjuter hem silvermedaljen. 

Vi hoppas naturligtvis att LSKF’s skyttar ska skjuta lika bra och även bättre på SM.

Summering.

Öppen C

  • Guld: Joakim Strömberg
  • Silver: Henrik Silvervarg
  • Brons: Jonas Thörnberg

Veteranklassen

  • Guld: Thomas Persson
  • Silver: Staffan Lindström
  • Brons: Emanuel Eriksson

Avslutningsvis vill jag tacka alla deltagare för en trevlig dag på skjutbanan coh ett speciellt tack till hamburgergrillarna som gjorde utsökta hamburgare och tillockmed tillhandahöll leverans av nygrillad hamburgare till hungrig skjutledare.