Prova-på Sportskytte!

Den 17 april kl 18-20 (anmälan görs på C:41-60 i skyttedagboken) finns möjlighet att bekanta sig med Sportskyttegrenarna Sportpistol och Standardpistol, Linda Molin är med och instruerar och vi skjuter främst snabbmomenten så ni får se hur kul det är!

  • För att delta i eventet ska du vara medlem i Linköpingsskytteförening samt inneha pistolskyttekortet.
  • Maila mig om du behöver lånevapen så löser vi det.

Tävla Sportskytte!

Därefter, 17 april mellan klockan 20:00 – 21:00, ses vi i cafeterian för informationsmöte, anmälan och lagsammansättning till Allsvenskan i Sportskytte, där jag hoppas att vi kan vara välrepresenterade (hit behöver du inte anmäla, bara att komma. Alla är välkomna!

Allsvenskan är en serietävling om fem omgångar som skjuts på hemmaplan och resultatet efter varje omgång skickas in till förbundet för registrering. Man tävlar Individuellt och/eller i 2-mannalag och det enda som krävs för att få vara med är en skyttesportlicens (tävlingslicens) för 2023. Den löser man på skyttesport.se och kostar 300:- för hela året (om man är över 22 år).

Frågor?

Ring 0702-677332 eller maila linda.molin@sententia.se